Sunday, February 19, 2012

Love you a thousand years :)

Hi everyone!
lame x hapdate dah blog ni,malas ghupernye...

Harini dhea just nk share perasaan time hari bahagia dhea ritu :)
Date : 12.02.2012
Day : Sundayyyy
Theme : peach and pink

Nak say thanks to all yg datang yg memeriah kan lg majlis
especially yg bnyk menolong,thanks to my BIG family :)
you all made my day! <3
& ouh ya,special big big thanks to my beloved parents papa and mama
tuhan saja yg dpt membalas nye.

I'm ENGAGED! wohoooo *excited ;p

Yang mana de kekurangan,dhea nk mntk maap
sesungguhnya dhea dr golongan manusia biasa membuat kesilapan :)

LOVE YOU ALL lahhhhhh......

Malas nk ckp pnjang2,just layan pic je eh!



Ok first kite review my make up. Make up ni dr butik yg sama dhea amik pelamin tu.
sng kan xyah nak amik bnyk2 tmpt.
Muke dhea plak jenis yg bermasalah :(
tp dorg dh tutup segala2nya.ehehe


Nah kau,ketip bulu mata sndri jek,hehhe
Make up done! rmbut pulak
Ni lah hasil nya...tadaaaaaa. :)

This is my beautiful pelamin :) Thanks to mrs becoming bridal and team!
suke sgt pelamin tu,die buat khas utk dhea :)


Aina pose like model.hehe
All peach gettew.ehe

My dorrgift. buat simple2 je janji iklas niat di hati nak kasi :) Terima kasih la pada yg menolong hehe...
berapa jam buat bnda ni saje,fuhhhh


ni x siap lg,akan di balut dgn net + ribbon and letak name tag nama dhea & zaid :)
picca nya tk jumpe pulop :(


Ni sesi penyarungan cincin pulop,tanda bertunang :)
Alhamdullilah dhea dh bergelar tunang orang :)
Soon to be bride.hehe

My engagement ring :)



Sesi menyarungkan cincin oleh mother in law

my future in law :) insylh saya akn menjadi menantu yg baik,solehah
jaga anak makcik tu ye :p

meet my mommy! hehe...love you mama

jengjengjeng.... now nak kenal kan pulop ngn tunang saya :)
Zaid Arif bin Zubir.
kitrng dh kenal about 4 years.
Dia lah yang saya mahu,gatai! ;p

Time ni sesi videoshoot dr videographer kitrng,Tak saba nk tnggu video tu :)
Grow old with me,will you sayang? :')

Review hantaran pulak,sume nye mama yg buat. suke sbb less is more. :)
ni pon recycle je dr kakak and abang2 dulu.just ubah sikit2 je.eheh
turun temurun kazenyerrr :p

The hantaran - bunga rampai
The hantaran - men shirts from G2000
The hantaran - macarons from OH Macarons
The hantaran - fruits
The hantaran - tepak sirih
The hantaran - chocolate
The hantaran - men shoes from Pedro



Photobooth props - tetibe dhea rajin pulop nk buat bnda2 alah ni,
save bdget kalo buat sndri kan.hehehe
sebab on that day,dhea ade buat phootobooth utk sesiapa yg nak tngkap gambar
then use polaroid camera and terus lekat kt buku :)
sebagai kenangan .


Ni x tampal lg.hehe

my nephew with fake sunglassess.i've made myself taw...
this one too.my niece with her fake mustache


dan ini sume nye pic campur2! heheh



Ouh ya,baju ni jgk mama yg buat.jahit manik sume la! Thanks again mama! :)



My mama,aunty2,sister and cousin


My bff _ Lynn & Zaty
CURHAT friends - Nad,Ijah and deena
Boy friends - Bjoe,Husain,Fayadh,dakwan,azam,mucid.dakwie,aus and zaihan
Hoi dhea mata kau dh kenapa.minta maap!
I'm engaged!
with baby ain'ha


gee love!

3 comments:

  1. Congrats my dear pwenss..
    Sorry tak dapat datang ur big day!.. ;(
    Tapi awak nampak sweettttt!!! fotogenitttss... hehe.. tahniah tahniah tahniah..

    ReplyDelete
  2. its ok dear :)
    nnt wedding wajib dtg taw! hee

    ReplyDelete
  3. wow.......cantiknyer gambar2...

    ReplyDelete