Sunday, October 9, 2011

Photobooth

Pernah dgr tak photobooth?
Skrg ni kalo kite gi kenduri ke party ke msti ade bnda tu
Skrg ni dah jadi trend,
inspired from negeri omputeh.hewhew
Tak kesah la tu ken

Dhea rasa bnda ni tade la cost sgt nak buat
kalo buat sndri pon okay
tapi kena be creative la kan

Haritu dhea pergi private party member
die mmg wedding planner pon
soo hotak tu mmg creative la kan
kalo nak lebih creative letak la props
and background
sure gempak! hehe

Tetibe terhengen nnt nak kawen/tunang buat cenggitu
AITCEH!
berangan giler...
Sebab bnda ni interesting
Sebagai kenangan anda nnt
lepas dah ber'click' nanti
terus print and tampal kat guestbook tu
Interesting kan!

okbhai




















1 comment:

  1. My greetings from France! After visiting your blog, I could not leave without putting a comment.
    I congratulate you on your blog!
    Maybe I would have the opportunity to welcome you on mine too!
    My blog is in french, but on the right is the Google translator!
    good day
    cordially
    Chris
    http://sweetmelody87.blogspot.com/
    http://joyeux-noel-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete